Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra el Dia Internacional de la Música a 3 escenaris i a 3 punts musicals repartits pe

Aquest any, el Servei de Cultura i el Pla Vila Jove s’ han sumat a l’ escola municipal de música Maria Dolors Calvet per organitzar la Festa de la Música a Vilafranca.

L’ objectiu és que aquesta quarta edició tingui un caire popular i festiu i tothom gaudeixi de la música.

Tot i que la Festa de la Música se celebrarà al llarg de la tarda i fins ben entrada la nit, aquest matí hi ha hagut una primera activitat: totes les escoles de primària de la Vila han cantat la cançó "La música és un gran tresor" composada per Carles Sanz.

La Festa es reprendrà a les 6 de la tarda a 3 escenaris diferents: a la plaça de Sant Joan es podrà escoltar música de diferents estils, a la Rambla de Sant Francesc se situarà l’ escenari de la música moderna i a les 7 de la tarda es lliuraran els premis del concurs Posa-hi lletra i s’ interpretaran les dues cançons guanyadores. I finalment, l’ Auditori del Museu es convertirà en l’ escenari de la música de cambra i del piano, bàsicament.

A aquests 3 escenaris cal sumar 3 punts musicals repartits per el Centre de la Vila: dos al carrer Parellada i un al carrer Galceran, al racó de la font. En aquests punts, diferents formacions tocaran música però també estarà obert als espontanis que vulguin participar-hi.

D’ aquesta manera, es pretén oferir una tribuna a tots els músics per portar el missatge de la Festa de la Música al gran públic com ha explicat Lali Sans, membre de l’ equip directiu de l’ Escola municipal de música.

A més, com a novetat, de les 6 de la tarda a dos quarts de 8 del vespre, hi haurà visites guiades a l’ orgue de Santa Maria, que es troba en procés de restauració. Per participar-hi només cal acostar-se a la Basílica i esperar torn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: