Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una cercavila dels Mazatecos i el cantautor Pau Riba obriran avui el Calima

La segona edició del Calima, el festival de músiques de Vilafranca, arrenca aquesta tarda amb 22 actes i concerts que ompliran diferents espais fins el dia 10 de juliol.

Al llarg de deu dies, uns 170 músics provinents en la seva majoria de Catalunya, peró també de València, Bühl i el País de Gal.les portaran les seves propostes fins a Vilafranca.

Com a novetats, hi ha més espectacles de música clàssica i de carrer respecte l’ any passat.

Una altre novetat és la introducció del pati de la Fassina per acollir els concerts de més envergadura.

El Calima començarà a les 7 d’ aquesta tarda amb un espectacle inaugural a càrrec de Mazatecos & The Wind Band. Després de presentar enguany el seu primer disc, els percussionistes vilafranquins han creat aquest espectacle itinerant que combina la percussió amb una secció de vents de metall que posa la part melòdica a un repertori totalment festiu i ballable.

Els Mazatecos & The Wind Band faran dues cercaviles: la primera, a les 7 de la tarda, començant i acabant a la Plaça de Jaume I, fent un recorregut pels carrers del centre de la Vila.

La segona cercavila començarà a la mateixa plaça a ¾ de 10 del vespre i es dirigirà a la Fassina, on a 2/4 d’11 de la nit tindrà lloc el concert de Pau Riba i De Mortimers amb METRALLETRES TT. La darrera proposta de Pau Riba per als escenaris és un treball musical, poètic i teatral carregat d’humor. Al llarg d’una hora van desfilant cançons de tota la seva discografia, temes inèdits i fins i tot una insòlita i divertida versió del Virolai amb una molt particular posada en escena.

Demà, a la plaça de la Sardana i coincidint amb la festa del barri Sant Julià, tocaran els Baeturia.

Dissabte, el Calima continua amb els trombons de les ciutats alemanyes de Bühl i d’ Schkeuditz.

Els trombons faran una cercavila a les 12 del migdia pel mercat i a dos quarts d’ 11 de la nit, oferiran un concert a l’ esglèsia de Sant Francesc.

Dissabte també podreu aprendre la dansa del ventre, a les 7 de la tarda a la plaça de la Vila, i escoltar el grup Antònia Font al pati de la Fassina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: