Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un centenar de persones del món empresarial vinícola han participat a la primera conferència sobre s

La conferència organitzada per l’Associació Catalana d’Enòlegs i patrocinada per Rius & Rius Assessors, fa un parell de setmanes, es va celebrar a la Confraria del Cava.

De les conclusions cal destacar, en primer lloc, l`atenció constant que cal dispensar al consumidor com a receptor final de tot el que afecta a seguretat alimentària i tots els esforços que cal esmerçar en aconseguir que els aliments li arribin amb les màximes garanties de salubritat. Evidentment, el vi no escapa d’aquesta realitat, doncs per bé que el seu origen és del tot natural, la seva elaboració passa per un seguit d’etapes que cal tenir ben definides i controlades.

En segon lloc, es va constatar que la legislació actual en aquesta matèria és una eina eficaç per ajudar les empreses vinícoles a aconseguir, en termes d`alta qualitat, la màxima seguretat alimentària. Cal però, saber interpretar la normativa per tal d’aplicar-la correctament en cada cas, tot confiant la implantació d’ aquests processos en experts.

El públic present, representants de cellers i caves de les diverses comarques vinícoles catalanes, va participar activament en el col·loqui que es va realitzar a la finalització de l’exposició dels conferenciants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: