Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un centenar d’alumnes de la secció de dansa "Assumpta Trens" participen al festival de final de curs

Neus Fransi, que dirigeix l' escola de dansa del Casal, presenta avui per onzè any consecutiu el festival que clou el curs 2004/2005. El títol de l' espectacle és "Onades" i amb ell, els espectadors podran endinsar-se en un màgic i misteriós món, fent un viatge per terres desconegudes i, a través de les onades, [...]

Neus Fransi, que dirigeix l’ escola de dansa del Casal, presenta avui per onzè any consecutiu el festival que clou el curs 2004/2005.

El títol de l’ espectacle és "Onades" i amb ell, els espectadors podran endinsar-se en un màgic i misteriós món, fent un viatge per terres desconegudes i, a través de les onades, descobrir els secrets que el mar amaga.

L’ espectacle, que segons Fransi, és multidisciplinar, no és narratiu. Darrera de tot, hi ha el concepte de viatge.

Un centenar d’ alumnes de totes les edats hi participen: les més petites fan d’ entremaliats peixos tropicals, també hi ha petxines, estrelles de mar, unes 14 noies que fan d’ aigua, sirenes i els pescadors, que fan de fil conductor de l’ espectacle. El muntatge també inclou la dansa del ventre perquè aquesta disciplina s’ ha impartit a l’ escola, per primera vegada.

La música que els acompanya són melodies populars gregues, italianes, àrabs i també sonarà Maria del Mar Bonet, Carla Brunni o Tchaikosky.

Fransi ha destacat també a Ràdio Vilafranca que tant hi actuen mares, con filles.

"Onades" també compta amb una saxofonista i una rapsode que recitarà poemes de Kavafis, Pavese, Miquel Martí i Pol i Maurice Béjart.

Una llarga llista de col·laboradors i amics han participat en la creació d’ Onades, dissenyant i creant el vestuari, l’ escenografia, el cartell i les coreografies, sota la coordinació de Neus Fransi.

L’ espectacle de final de curs de la secció de dansa "Assumpta Trens" tindrà lloc a dos quarts de 10 d’ aquesta nit, al Casal.

Les entrades es podran adquirir a partir de les 8 de la tarda.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: