Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sixte Moral ha anunciat que deixarà en breu els càrrecs d’alcalde de Vilanova i de president de la M

L’alcalde de Vilanova ha sorprès tothom anunciant la seva decisió de renunciar al càrrec en el proper.

Ahir al matí ha exposat motius personals, 23 anys dedicats a l’ajuntament, dels quals sis han estat com alcalde, i el seu anunci en les darrers eleccions municipals de no tornar a encapçalar la llista. De fet, aquest anunci va provocar dins del PSC que se li reclamés a Moral, que donés temps al seu relleu, abandonant l’alcaldia abans de la finalització del mandat. Pel que sembla Sixte Moral s’ha pres la reclamació al peu de la lletra i ha anunciat de cop i volta la dimissió. Aquest canvi en l’alcaldia de Vilanova farà replantejar el pacte de govern tripartir, i també planteja un interrogant sobre qui presidirà la Mancomunitat Penedès-Garraf. Un organisme presidit tradicionalment o per l’alcalde de Vilanova o per l’alcalde de Vilafranca. Avui , el vilafranquí Marcel Esteve, es troba fora de la vila, i el replantejament de la presidència de la Mancomunitat serà un tema de debat polític a partir de d`avui.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: