Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S`ha desconvocat la vaga d`escombraries

Desprès d`una llarga negociació aquesta matinada s`ha arribat a un acord entre empresa i treballadors.

A quarts de sis de la matinada s`ha arribat finalment a un acord per desconvocar la vaga indefinida dels treballadors de l`empresa Fomento de Construcciones y Contratas que fan el servei de recollida d`escombraries a 22 municipis de l`Alt Penedès i Garraf.

Aquest matí el Departament de Traball havia convocat les dues parts, una altra vegada, per tal de fer de mediador en el conflicte, però de mútu acord ahir al vespre es van posar a negociar i a la matinada s`ha arribat a un acord, amb el compromís de començar a retirar la brosa acumulada dels carrers a partir de les dues del migdia i en un termini màxim de 48 hores. Per la seva part, l`aclalde de Vilafranca, Marcel Esteve, es congratula per la fi del conflicte i apunta que la unitat de serveis continurarà aquest matí retirant la brosa dels llocs més delicats per la salubritat pública, fins que es posi en marxa la tasca de l`empresa Fomento de Construcciones y Contratas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: