Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha avançat la data d’inscripcions per als cursos de natació del Complex Aquàtic per a la temporada

El Patronat Municipal d’Esports informa que els cursos de natació per a la temporada d’hivern 2005-2006 que es fan al Complex Aquàtic avancen la data d`inscripció i aquesta tindrà lloc aquest mes de

El procediment serà el mateix que el curs passat i serà per sorteig.

Els cursos de natació infantil per al curs 2005-2006 estan programats per edats compreses entre els 5 mesos i els 15 anys d’edat, l`escola d`activitats aquàtiques des dels 7 fins als 15 anys, i els cursos de natació d`adults són a partir de 16 anys; tots tenen una durada trimestral, tant si es fan un o dos dies per setmana.

Les fases per fer la inscripció són les següents: els dies 6 i 7 de juny es podran recollir els números al Complex Aquàtic durant l`horari d`obertura de 6 del matí a 11 de la nit , sols pels cursetistes de Vilafranca i la resta de la comarca de l`Alt Penedès. El dia 8 de juny es farà el sorteig de les tandes d’inscripció entre els números lliurats. Del 9 al 12 de juny estaran penjats al Complex Aquàtic les llistes dels dies i hores per tal de procedira la inscrició , informació que també es posarà a la pàgina web de l`Ajuntament de Vilafranca www.vilafranca.org. El 13 de juny s’iniciaran les inscripcions segons el sorteig de la tanda i a partir del 25 de juny i fins a exhaurir les places ofertades, es faran les inscripcions sense tanda a usuaris d’altres comarques i persones que no haguessin recollit número per al sorteig.

Els cursos de natació 2005-2006 s’iniciaran el 3 d`octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: