Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Serveis mínims per la recollida de la brossa orgànica de 48 hores i de 72 per la brossa inorgànica,

Els serveis s`han decretat davant la convocatòria de vaga indefinida presentada pel comitè d’empresa de Fomento de Construcciones y Contratas.

La Generalitat ha dictat uns serveis mínims, amb un tractament diferenciat entre la brossa orgànica i la inorgànica, o la recollida de mobles vells. Divendres es celebrava una reunió a la planta de Sant Pere de Ribes, la seu del servei de recollida d’escombraries de la Mancomunitat Penedès Garraf. A la reunió hi participaven alcaldes, regidors i tècnics dels 22 municipis afectats, entre ells Vilafranca. Durant la reunió s’ha parlat dels serveis mínims obliguen a recollir les escombraries de centres sanitaris, escoles amb menjador i mercats. També la brossa orgànica destriada serà recollida cada 48 hores. I cada 72 hores es procedirà a recollir les escombraries de rebuig. D’altra banda, també s’hauran de retirar els objectes grans que puguin impedir el pas dels vianants. La Mancomunitat Penedès Garraf s’ha compromès a que es garanteixin els serveis mínims per mantenir una situació de salubritat fins que acabi la vaga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: