Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S`aprova per unanimitat el protocol que ha de regular les Festes de Sant Raimon.

En el ple de L’ajuntament celebrat el passat dimarts es va aprovar finalment per unanimitat el protocol que ha de regular aquestes festes des de tots els àmbits.

En el ple de l’ajuntament celebrat el passat dimarts constava un punt per tal d’aprovar el protocol per a les Festes de sant Raimon /Festes d’hivern. El servei de cultura de l’ajuntament ha elaborat al llarg del 2004 aquesta proposta de protocol que va iniciar-se amb una moció aprovada per unanimitat de l’any 2003 en la què es proposava regular aquestes festes.

El passat 2 d’abril es va elaborar el document definitiu arran de la Jornada de debat sobre el Protocol de les fetes, on es van exposar el públic tots els punt per tal de ser debatuts i modificats.

Aquest protocol estableix els criteris generals relatius a les festes i comprèn la regulació de tots els aspectes de les festes entre d’altres del calendari, del contingut, la composició les funcions de la coordinadora entre d’altres i l’aportació econòmica dels pressupostos de l’ajuntament.

Cal dir que en Les festes de Sant Raimon hi tenen un paper molt important les entitats de la vila que sempre han estat les encarregades de tirar endavant aquestes festes. De fet els membres de la coordinadora es proposen des de les mateixes entitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: