Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ han presentat 28 obres al VII Premi "El lector de l’Odissea"

Ahir, en el decurs d’una assemblea general de lectors celebrada a l’Escorxador, es va posar en marxa la primera fase del premi de narrativa amb la confecció dels grups de lectura i el

Els membres del Consell de Cent Lectors es van distribuir en 14 grups i cadascun haurà de llegir dues obres i valorar la seva qualitat abans del dia 19 de juliol, dia que es tancarà la primera fase i cada grup haurà d’emetre el seu veredicte sobre les obres llegides.

Pel que fa a la segona fase, està previst que comenci el dia 21 de juliol amb el repartiment als nous grups de lectura de les obres que hagin superat la primera tria. Aquesta segona fase culminarà el dia 8 de setembre i llavors, l’assemblea general de lectors elegirà les obres finalistes.

Pel que fa a l’edició d’enguany, recordem que el premi presenta dues novetats: la plena integració de l’Ajuntament de Vilafranca com a patró de ple dret i l’ estrena d’ una pel·lícula que està elaborant Pep Puig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: