Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Núria Santacana farà el pregó de la Festa del Barri Molí d`en Rovira

Núria Santacana Torner, membre d'una empresa familiar radicada de fa molts anys al barri, farà el pregó de la festa del barri del Molí d'en Rovira el proper dijous 7 de juliol. El pregó de Santacana serà el pròleg del tradicional sopar a la fresca que se celebrarà davant de local de l`AV del Molí [...]

Núria Santacana Torner, membre d’una empresa familiar radicada de fa molts anys al barri, farà el pregó de la festa del barri del Molí d’en Rovira el proper dijous 7 de juliol.

El pregó de Santacana serà el pròleg del tradicional sopar a la fresca que se celebrarà davant de local de l`AV del Molí d`en Rovira, al carrer de Magarola i s’iniciarà amb el tradicional castell de focs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: