Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

No s`han complert els serveis mínims decretats per la Generalitat.

Els treballadors del servei de recollida d’escombraries estan a l’espera de la negociació del conveni abans de garantir els serveis mínims

Aquest matí es fa evident que no s`han complert els serveis mínims que la Generalitat va decretar en la vaga indefinida dels treballadors de la recollida d`escombraries. Els carrers de Vilafranca comencen a veure amuntegada una quantitat important d`escombraries. D`altra banda els treballadors de l`empresa Fomento de Contratas y Construcciones es van manifestar ahir al mig del camí que va a la planta de tractament d`escombraries de Vilafranca per tal d`impedir el pas a camions, perquè alguns ajuntaments han contractat serveis alternatius per recollir la brossa que fa més nosa pels carrers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: