Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Manel Ramos ha estat reescollit com a president del PP de Torrelles, amb, la voluntat de treballar p

Més de 80 persones van participar el 29 de maig en l’assemblea que servia per escollir la nova junta local del PP a Torrelles.

En ella va ser reescollit com a president Manel Ramos, que presidirà quatre anys més els populars torrellencs. De fet es tractava de la única candidatura que es presentava, i va ser escollida amb el 100% dels vots.

El lema d’aquesta nova junta és que Torrelles avanci, i la voluntat de Ramos és treballa pel municipi evitant les crispacions.

Manel Ramos va explicar també en la presentació de la nova junta que del programa de 33 punts que van presentar en les darreres municipals, ja n’han acomplert el 40%, la majoria en l’any que van estar al govern municipal. Entre el que han assolit, Ramos destacava l’auditoria dels comptes municipals, l’increment de la vigilància (que ara s’ha suprimit), l’ampliació de la llar d’infants, l’obertura de la biblioteca (que ara està tancada) i l’acabament del Pla dels Setze.

De cara als propers 2 anys de mandat municipal, Ramos considera que hi ha reptes importants per el municipi que s’han d’assolir, i que ells estan disposats a treballar-ho des de l’oposició.

Ramos ha posat com a exemple del tarannà que està duent el PP la votació a favor dels pressupostos en el darrer ple del passat 1 de juny. Uns pressupostos en que el PP va aconseguir que es contemplés la gratuïtat del material escolar per els alumnes de l’escola de Torrelles.

Des del PP defensen la seva postura de treballar per el municipi, deixant de banda les sigles dels partits i mirant per l’interès dels ciutadans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: