Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ocupació, la competitivitat i el territori centren les ponències de les setenes Jornades d’Economi

Josep Maria Rañé, va pronunciar divendres al matí la conferència inaugural reconeixent la tasca de reflexió que desenvolupa la Fundació Pro-Penedès.

El conseller d’indústria i treball de la Generalitat va dir que la clau del futur passa pel coneixement. Per fer front als nous reptes cal donar valor afegit a la producció industrial, per incrementar la seva competitivitat i això s’aconsegueix amb la millora de la qualitat de la formació.

Per la seva part el president de la Fundació Pro-Penedès i alcalde de Vilafranca , Marcel Esteve, va presentar les jornades com un espai de debat que compta amb la participació dels agents econòmics i social de la comarca i que vol sumar voluntats per encarar els reptes de futur. Reptes que Esteve qualifica d’oportunitats. En l’obertura de les jornades també hi va participar el vice-president de la fundació i alcalde de Sant Sadurní, Joan Amat, que ha apuntat algunes de les qüestions punyents en el debat actual de l’economia i el territori al Penedès.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: