Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Municipal d’Art Arsenal, de Vilafranca, posa en marxa cursos d’especialització a l’estiu, i

Aquesta setmana ja s’han iniciat algunes de les propostes que sota el nom de Recursos ofereix l’escola municipal d’Art Arsenal als seus alumnes i al públic en general.

El director de l’Escola Albert Abella, ha comentat en una entrevista a la nostra emissora que es tracta d’una proposta estiuenca de complement i reforç al que s’ha fet al llarg del curs reglat

Algunes de les propostes ja han començat aquesta setmana, però d’altres ho fan a primers de juliol, i per tant encara hi ha temps per apuntar-se. Es el cas del curs d’animació avançada amb Flash MX, que s’iniciarà l’11 de juliol. En aquesta mateixa data començarà un seminari d’engalbes vitrificats a 1230 graus i impressions amb fotocòpies. UN xic més tard, el 18 de juliol començarà un curs intensiu de torn.

Abella comentava que l’escola te la voluntat de mirar de mantenir propostes d’aquest tipus al llarg de tot el curs. A banda, el director de l’escola ha comentat també que de cara al proper curs s’està estudiant l’opció d’ampliar també l’oferta reglada. En aquests moments ofereixen ensenyaments de ceràmica, joieria, disseny gràfic i pintura.

Concretament entre el 4 i el 8 de juliol s’obrirà el període de matricula de cara al proper curs, en que des de l’escola es vol treure encara un millor rendiment a les instal·lacions que han estrenat aquest curs. Des de la direcció del centre es valora també molt positivament l’evolució dels centres en els més de 30 anys de funcionament, que l’han consolidat en l’oferta d’ensenyaments reglats en el camp de les arts que s’oferten a nivell de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: