Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les visites comentades al cementiri de Vilafranca continuen captant l’interès de molts ciutadans de

Les visites es van iniciar l’any passat per la festivitat de Tots Sants i coincidint amb l’edició d’un llibre sobre el cementiri.

De fet, aquesta publicació i l’exposició que se’n va desprendre, ha originat entre molts ciutadans l’interès pel cementiri.Aquest any les visites s’han augmentat. Se’n van fer per Tots Sants, dues el mes de maig i ahir es va fer la primera sessió de les que hi ha previstes aquest mes de juny.

El conductor de la visita, Josep Maria Feliu, destaca que continua generant molta expectació.

El Cementiri Municipal de Vilafranca és d`una gran bellesa, es va construir en un solar que ocupava l`antic convent dels caputxins i que va passar al municipi cedit per l`Estat l`any 1837 a conseqüència de la desamortització de Mendizabal. és de planta rectangular, formant un conjunt de construccions funeràries, jardins i una capella pública. Arquitectes de renom com Santiago Güell, August Font, o Antoni Pons van dissenyar algunes de les edificacions més notables. L’última visita d’aquesta primavera es farà aquest proper diumenge. El preu de la visita és de 3 euros i mig i per accedir-hi cal concertar visita prèvia a l`Oficina Municipal de Turisme als baixos de la Casa de la Vila.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: