Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres d’ampliació i millora del Museu del Vi ja tenen garantits 4 milions d’euros

El Museu de Vilafranca-Museu del Vi es regeix a partir d’una fundació privada que, fins fa aproximadament un any, comptava amb la participació de Caixa Penedès.

L’entitat va decidir llavors abandonar la fundació del museu però amb el compromís públic de fer una sèrie d’aportacions econòmiques. D’una banda per la rehabilitació i ampliació de l’edifici i, de l’altra, pel manteniment del pressupost ordinari del propi Museu. L’ajuntament també va fer el seu compromís públic de fer una aportació econòmica igual que la de Caixa Penedès. Per normalitzar aquesta nova situació s’ha elaborat un nou document amb caràcter de conveni que va ser aprovat en el darrer ple municipal, celebrat la setmana passada.La inversió més immediata i també més necessària té a veure amb les obres que ha d’afrontar aviat el Museu de Vilafranca per ser adequat i ampliat.Aquest conveni té l’objectiu d’assegurar l’activitat natural i normal del Museu del Vi en el present i en els propers anys.Recentment es va constituir el patronat del Museu, que compta per primer cop amb representació de tots els grups municipals. Segons el regidor de cultura, tot el plenari se sent partícip del Museu i, així ho demostra el fet que el conveni fos aprovat per unanimitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: