Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Caves Nadal han celebrat la Primera Edició de la Mostra de Productes de Qualitat

Unes 150 persones es van reunir dissabte als jardins de les caves del Pla del Penedès per tal de gaudir d’una matinal gastronòmic excepcional.

De fet , des de fa 10 anys les conegudes caves familiars tenen en compte els seus clients més habituals, aquells que visiten de tan en tan les seves instal.lacions, especialment en caps de setmana. En els darrers anys des de les caves del Pla organitzen algunes activitats adreçades als components de l’associació d’Amics de Can Nadal, format per persones molt interessades en la gastronomia.

Aquest dissabte i per primera vegada es va organitzar una mostra de productes de qualitat. Formatges artesans, ostres de l’Atlàntic francès, fumats Carpier o pernil d’aglà, xocolates d’Enric Rovira o Cafès Flor de Yateras, eren algunes de les delicadeses que es podien tastar.

El gerent de les caves, Xavier Nadal, destaca que l’objectiu de la trobada era també recollir informació directa dels consumidors per saber amb què lliguen millor els seus vins i caves.

La de dissabte era una prova de foc, i amb el bon resultat assolit Xavier Nadal ja parlava de la propera edició amb més novetats.

Darrera de cada taula servien els productes de qualitat els mateixos elaboradors, donant tota mena d’explicacions.

Thierry Airaud, de Biomarisc, destacava el bon lligam gustatiu que ofereix la combinació de les ostres amb el cava.Tot plegat va ser una festa, que no es va oblidar dels més menuts , perquè l’organització va muntar un servei de guarderia infantil amb tota mena de jocs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: