Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès podria ser una de les comarques pilot per a la implantació de la plataforma de tramit

Ahir es va presentar al Consell Comarcal de l’Alt Penedès la plataforma de tramitació administrativa per Internet l’anomenat TRAM, confeccionat pel consorci d’Administració oberta de Catalunya.

Aquesta plataforma que només s’ha experimentat fins ara a l’Ajuntament de Castellar del Valles, si els ajuntaments ho desitgen també es pot implantar a l’alt Penedès. La implantació, manteniment i les actualitzacions futures de la plataforma no tindrien cap cost econòmic per als ajuntament.

Des de Localret, van explicar que l’Alt Penedès ha estat una de les comarques escollides per implementar la plataforma TRAM per la sensibilitat demostrada en aquestes qüestions per part del consell comarcal.

La plataforma TRAM de tramitació administrativa per Internet ofereix actualment la possibilitat de gestionar 34 tràmits municipals (instàncies genèriques, altes o canvis de domicili al padrí, certificacions volants d’empadronament entre d’altres . Els ajuntaments que decideixin implantar la plataforma podran escollir quina carta de serveis volen oferir inicialment i anar ampliant l’oferta amb el temps.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: