Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès ha tingut un creixement de l’ocupació per sobre de la mitjana catalana en el darrer an

Desprès de la inauguració de les Jornades d’Economia el conseller de Treball i Indústria , Josep Maria Rañé, va fer divendres una visita a diferents empreses de la comarca.

Acompanyat de l’alcalde de Vilafranca va visitar les instal.lacions de Cafès Novell, on va poder comprovar el funcionament d’una empresa moderna, del sector agroalimentari.

Aprofitant la seva estada a la comarca , Rañé va fer referència també a les dades d’atur i d’ocupació. En concret remarcava que en el darrer any, de març a març, l’Alt Penedès ha incrementat 1919 llocs de treball, un augment que suposa el 5’2 %, superior a la mitjana catalana.

Amb aquestes dades a la ma, l’Alt Penedès disposa de 39.398 persones ocupades, amb una reducció de l’índex d’atur significativa. De tota manera el conseller de treball va dir que la generalitat no pot oblidar als col·lectius més febles que continuen tenint dificultats d’accés als llocs de treball, i que s’han de fer polítiques que facilitin la cohesió social.

La visita del conseller va passar també per conèixer la tasca de suport a l’economia que es desenvolupa des del Centre àgora de Vilafranca, acompanyat també pel regidor de Promoció Econòmica, Joan Pareta i la cap del gabinet d’alcaldia, Maria Batet, entre d’altres. Desprès es va desplaçar als Monjos on va visitar l’empresa Brose.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: