Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament posa en marxa les darreres fases de participació ciutadana al voltant de la plataforma

La regidora de participació ciutadana, àngels Agramunt; el regidor d’urbanisme, Josep Colomé i la representant de la Universitat Autònoma Begoña Oltra, han explicat aquesta tarda quin és el moment en que es troba

De fet, com ha comentat Agramunt, en aquest moment ja s’han fet diverses trobades amb diferents col·lectius per tal de recollir propostes sobre el que es podria fer al damunt de la llosa que cobrirà les vies.

Dilluns a partir de 2/4 de 8 del vespre a l’Escorxador es farà el darrers dels tallers previs a la confecció d’aquest quadern ciutadà, amb la participació dels diferents col·lectius que hi han participat, i també de totes aquelles persones que tinguin voluntat de prendre-hi part.

A partir d’aquí, i al llarg de l’estiu els alumnes de post grau de la Universitat Autònoma de Barcelona que participen en aquest projecte treballaran per elaborar el que és el quadern de debat ciutadà que està previst que es pugui lliurar a l’ajuntament a finals de setembre. A partir d’aquí s’obrirà un nou procés de participació que es vol fer arribar a 1.500 famílies de la vila.

Tant Agramunt com Pep Colomé han destacat que la voluntat de l’equip de govern és que hi hagi un nombre importat de participants en aquest projecte, que ha de marcar el futur urbanístic de la vila.

Les previsions son que en el primer trimestre del 2006 aquesta fase ja estigui acabada, ja que com va comentar el regidor d’urbanisme les obres de l’AVE avancen a bon ritme i per tant el projecte del que es vol fer sobre la via també ha de seguir un ritme adient.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: