Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament en ple dóna suport a la Televisió i a la Ràdio de Vilafranca reclamant un múltiplex pro

En el ple ordinari que es va celebrar dimarts a l’ajuntament hi havia dues mocions que presentava l’equip de govern per tal de donar suport a les reivindicacions de l’empresa municipal Sercom, que

D’una banda davant la futura posta en marxa de la Televisió Digital Terrestre es va aprovar una moció sol.licitant poder disposar d’un emissor múltiplex amb cobertura per tot l’Alt Penedès, situat a la torre de comunicacions de la muntanya de Sant Pau, i encarregar-se de la seva gestió, de manera que es pugui fer arribar el senyal de Vilafranca TV a tots els barris de la vila i a la resta de la comarca. En cas que això no sigui possible es demana la titularitat d’un canal propi per a Vilafranca TV en el múltiplex de Vilanova.

D’altra banda davant l’ordre del ministeri d’indústria a Ràdio Vilafranca d’abandonar el 90.2 de la freqüència modulada i passar al 107.8, tots els grups municipals van donar suport a una moció en la que es demana al Ministeri poder continuar disposant de la freqüència actual. La moció apunta que amb el 90.2 i des de la torre de comunicacions de la muntanya de Sant Pau es pot fer arribar en millors condicions el senyal de Ràdio Vilafranca a tots els barris de la vila i a la resta de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: