Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha habilitat un seguit de punts amb contenidors de gran capacitat per dip

Per tal de mirar de pal·liar una mica les molèsties que estan suposant per a tots els ciutadans la vaga dels treballadors de l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas

A la Girada els punts escollits son Rambla de la Generalitat, prop del carrer Puerto Cabezas; i l’avinguda d’Europa, el solar existent entre l’Arxiu i la Llar d’Infants.

Al Poble Nou al carrer Salvador Espriu, un solar que fa cantonada amb el Camí Fariner; i l’Avinguda Vendrell, en un solar entre l’Avinguda Tarragona i el Camí de Moja.

A Sant Julià a l’Avinguda Pla del Diable, en un solar al costat de la plaça Assumpció Domènech; i a l’Era Enrajolada.

A les Clotes a la zona d’estacionament al carrer Ferran amb Balcó de les Clotes; al mateix Balcó de les Clotes al costat del Camí de Sant Pau i a l’aparcament al costat del Cementiri.

A l’Espirall al carrer Guardiola, entre el cementiri i el camp de futbol; al carrer Salvador Seguí, al costat del Mercat de la Pelegrina; i al Parc de Llevant. Davant del carrer Antonio Acedo de Sopetran.

A la Barceloneta Sant Magí al carrer Manel Barba i Roca, a la cantonada amb el carrer Igualada i Subirats.

Al Molí d’en Rovira al carrer Cortina, en un solar al final del carrer; i al Polígon industrial Domenys I a la carretera de Sant Jaume dels Domenys, en un solar cantonada amb el Camí d’en Morató.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: