Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca construirà 48 habitatges protegits conjuntament amb l’empresa Regesa

Dijous al matí es va signar a la casa de la vila l'acord per a la constitució de la unió de l'empresa Regesa i la societat municipal de l'habitatge per tal de tirar endavant una promoció d'habitatge protegit a Vilafranca. Com explicava el regidor d'urbanisme de Vilafranca, Josep Colomé, l'acord era important ja que per [...]

Dijous al matí es va signar a la casa de la vila l’acord per a la constitució de la unió de l’empresa Regesa i la societat municipal de l’habitatge per tal de tirar endavant una promoció d’habitatge protegit a Vilafranca.

Com explicava el regidor d’urbanisme de Vilafranca, Josep Colomé, l’acord era important ja que per primer cop la societat municipal d’habitatge serà sòcia d’una promoció.

La signatura va comptar amb l’alcalde de Vilafranca i el regidor d’urbanisme com a representants de l’empresa municipal d’habitatge, i de Ferran Julià, conseller delegat de Regesa. Julià comentava que des del seu punt de vista era molt important el fet que l’Ajuntament destinés aquests terrenys a habitateg protegit.

La promoció serà de 48 habitatges protegits, la meitat destinats als joves, i la resta per a la població en general.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: