Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament de Vilafranca agraeix la col·laboració ciutadana per pal·liar els efectes de la vaga d’

Avui, segon dia de vaga, la brossa ja es comença a veure amuntegada a les voreres.

Ahir a la nit es va iniciar la vaga dels treballadors de l’empresa Fomento de Construcciones i Contratas que afecta 22 municipis de l’Alt Penedès i Garraf, que tenen delegada la gestió de la recollida d’escombraries a la Mancomunitat Penedès-Garraf. Vilafranca és la ciutat més gran de les afectades per la vaga i per aquest motiu des de l’ajuntament s’ha insistit en demanar la col.laboració ciutadana per minimitzar els efectes. Ahir al matí es podien veure contenidors plens de brossa però també n’hi havia bastants que encara no estaven plens. Davant d’això la regidora de via pública, Anna Girona, agraeix a la ciutadania que s’hagi fet cas a les recomanacions i demana que es mantingui aquesta actitud ciutadana mentre duri la vaga. Una vaga que té caràcter indefinit i que de moment no té perspectives de solució immediata. Anna Girona demana la col.laboració perquè tampoc hi ha garanties que des de l’empresa concessionaria es pugui garantir l’acompliment dels serveis mínims.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: