Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní i la Direcció General de Seguretat Ciutadana signen un conveni de col·l

Aquest conveni permet a la Policia Local accedir, via informàtica, a la base de dades del sistema d’informació policial del Departament.

La policia pot obtenir informació sobre matrícules de vehicles; sobre persones i sobre objectes robats. D’altra banda, la Policia Local podrà registrar a la base dades denúncies que es formulin a Sant Sadurní.

L’acte de signatura s’ha fet a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Sadurní i ha estat a càrrec de l’alcalde Joan Amat i el director general de Seguretat Ciutadana, Jordi Samsó. Han estat presents a l’acte el regidor de Governació sadurninenc Xavier Vidiella; el sots director de la Coordinadora de Policies Locals, Carles Sànchez; el cap de la policia local i el sergent sadurninencs, Joan García i Francesc Navarro; el secretari de l’Ajuntament, Pedro Vizuete, i el cap i sots cap dels Mossos d’Esquadra de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: