Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local deté un home per agressió a la seva companya

La Policia Local de Vilafranca va detenir diumenge a la nit un home al carrer Montblanc com a presumpte causant de lesions a la seva esposa.

Els fets van succeir cap a ¾ d’11 de la nit de diumenge quan la Policia Local va rebre un avís d’una persona que informava que un home que portava un cotxet amb un nadó estava agredint una dona a la via pública, concretament al carrer Montblanc. Traslladada immediatament una patrulla de la Policia Local, els agents van interrogar l’home i la dona, els quals anaven indocumentats. La dona estava visiblement nerviosa i espantada i va manifestar haver estat agredida i que el seu company no li deixava acostar-se al seu fill. L’home va mostrar símptomes d’estar sota els efectes de begudes alcohòliques i els agents de la Policia Local, davant l’evidència dels fets, van detenir-lo. La dona va ser traslladada al servei d’urgències de l’Hospital Comarcal per tal que se li fes un reconeixement mèdic i posteriorment va presentar voluntàriament denúncia contra el seu company.

En un altre ordre de coses, la Policia Local va intervenir dilluns a la tarda una navalla i petites quantitats de droga en un registre efectuat a un grup de joves que estaven tirant coets al parc de la Pelegrina, la qual cosa havia generat queixes de part del veïnat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: