Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La palma XII ha inaugurat una exposició de la pintora Felicidad Moreno

En aquesta mostra es pot veure un recull de 14 obres recents de la pintora realitzades sobre tela i sobre paper. Aquest recull d’obres pretén presentar l’estil pictòric d’aquesta reconeguda pintora abstracta.

Un passeig entre l’abstracció i la figura i entre la llum i la foscor és le què pretén fer aquesta artista experimentació que alhora és font de coneixement.L’element que configura gran part de les seves composicions tant sobre tela com sobre paper es la contraposició de fons superposats i figures que floten. La textura és també un element mol important en les seves peces que sovint estan realitzades amb vellut, vernissos, esmalts, acrílics, esprais o transparències. Felicidad Moreno s’inicia en el món de la pintura als anys 80, i es una de les artistes més importants dins de l’abstracció a Espanya. Ha estat guardonada amb els premis de Castilla la mancha de artes plásticas, premio Icaro de artes plasticas, premio de pintura loreal i premio altadis artes plasticas . L’ exposició es podrà visitar fins al proper 10 de Juliol .

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: