Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nit de Sant Joan ha transcorregut sense grans incidents a vilafranca

Els bombers van efectuar un total de vuit sortides, la majoria d’aquestes per tal d’apagar la crema de contenidors de la brossa.

La tradició de donar la benvinguda al solstici d’estiu cremant mobles vells continua molt arrelada a la vila i al llarg de la nit diverses fogueres van cremar als barris de la vila . Per tal de prevenir els incidents i poder actuar d’urgència aquesta al llarg de la revetlla va actuar un desplegament especial de protecció civil i dels bombers a Vilafranca.

El cos de bombers de vilafranca van realitzar un total de sis sortides des de les 11 de la nit i les 8 del matí majoritàriament per apagar la crema de contenidors. Tot i així no es va produir cap gran crema en aquesta nit.

La platja ha estat un dels espais més plens per tal de gaudir d’aquesta nit però Sigui a la platja a casa o bé al carrer cadascú entra en el solstici d’una manera diferent, això si la coca de Sant Joan i el cava han estat elements imprescindibles per celebrar aquesta nit màgica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: