Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Generalitat encarregarà el projecte de la nova escola de la Ràpita aquest any, amb l’ objectiu qu

En el darrer ple municipal, l’Ajuntament dels Monjos va aprovar la cessió d’un solar de 6.000 metres quadrats per construir el nou edifici de l’ escola Sant Domènec de La Ràpita, amb una

Un cop cedits els terrenys, la Generalitat preveu encarregar el projecte durant aquest 2005 per tal que es pugui licitar i adjudicar l’obra l’any 2006. Segons la seva previsió, el nou edifici de l’escola entraria en funcionament per al curs 2008-09.

Ja fa temps que l’Ajuntament dels Monjos ha iniciat el tràmits perquè el Departament d’Educació doti La Ràpita, que ja suma 1.200 habitants, amb una nova escola.

L’edifici actual s’ha quedat petit i falta espai per ubicar-hi aules específiques com les de música, educació especial o psicomotricitat, així com la biblioteca o la sala de professors. Al mateix temps, la construcció és molt antiga i això provoca problemes a l’alumnat amb mobilitat reduïda.

En aquests moments l’escola té uns 120 alumnes i una quinzena de professors i ni les aules ni la resta de dependències estan pensades per aquest nombre d’usuaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: