Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pro Penedès valora de forma positiva el resultat de les setenes jornades d’economia de l

Divendres es van realitzat les setens jornades d’Economia de l’alt Penedès. Unes jornades que van parlar sobre tot de l’ocupació, la competitivitat i el territori.

El secretari de la Fundació Pro Penedès i regidor d’urbanisme de Vilafranca, Josep Colomé , ha qualificat de positiu el resultat de les jornades. En el balança de conclusions que destacat de forma especial que era la setena edició d’aquest debat a nivell penedesenc, que la comarca té bones perspectives de futur per la seva ubicació i per les vies de comunicació amb Barcelona i Tarragona, i per la vessant negativa les mancances en formació de qualitat en el sector tecnològic.Aquestes jornades es presenten com un espai de debat que compta amb la participació dels agents econòmic si socials de la comarca i que vol sumar voluntats per encarar els reptes de futur.

Les setenes jornades d’Economia de l’alt Penedès es va iniciar divendres al matí amb la presència del conseller d’indústria Josep Maria Rañé. Per la tarda el conseller va visitar els estudis de Ràdio i TV Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: