Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pro Penedès organitza avui la setena edició de les Jornades d’Economia de l’Alt Penedès

Les jornades es duran a terme als serveis centrals de Caixa Penedès, al polígon de Mercaderies de Vilafranca; al llarg de tot el dia amb el lema de "El reptes de l’economia penedesenca

El president de la Fundació i alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, destaca que els temes de debat d’aquesta edició de les jornades se centren en aspectes de qualitat del treball i de la producció.La inauguració de les jornades anirà a càrrec del conseller de treball i indústria de la Generalitat, Josep M. Rañé, poc després de les 10 del matí. A partir d’aquí hi ha previstes diferents ponències entre les quals destaca la de les quatre de la tarda , amb una conferència per part del secretari general d’indústria del ministeri, Joan Trullén. Desprès de la ponència de Trullén s’encetarà una taula rodona amb participació de representants del sector vitivinícola, tan de les empreses com dels pagesos. A les jornades de demà també es planteja una ponència una per una ocupació de qualitat al Penedès que es farà al matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: