Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació de Barcelona senyalitzarà la travessera urbana de Gelida

El Servei de Vies Locals de la Diputació de Barcelona s’ha compromès a senyalitzar adequadament, en els propers dies, la travessera urbana de Gelida, des de la Font de Cantillepa fins al carrer

L’Ajuntament gelidenc i els veïns insistien, des de feia temps, en la necessitat que s’apliquessin mesures per millorar la seguretat en aquesta via, on alguns conductors circulen a una velocitat excessiva.

Les obres, amb un cost de 15.000 €, consistiran en la millora de la senyalització horitzontal, pintant una mitjana ampla que reduirà l’amplària dels carrils i que obligarà als conductors a aminorar la velocitat, un stop a l’accés del camí del Castell, es repintaran els passos de zebra i s’afegirà senyalització vertical de limitació de velocitat.

La Diputació de Barcelona també instal·larà dos trams de passos elevats al carrer del Sol, tot i que no s’han confirmat les dates d’aquesta actuació.

El detonant perquè la Diputació executi aquestes obres ha estat l’ atropellament d’ un veí d’ Igualada de 70 anys, fa dos diumenges, que continua ingressat a la UCI.

El conductor, un jove de 26 anys, va donar negatiu en els controls d’alcoholemia, però no tenia carnet de conduir ni assegurança.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: