Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La candidatura per la unitat popular realitza la primer trobada a Vilafranca per fer blanç i plantej

La candidatura per la unitat popular va realitzar ahir dissabte una trobada d’anàlisi i debat on es van tractar entre d’altres temes d’habitatge, mediambient o urbanisme. La jornada també va servir per presentar

A les 10 del matí s’iniciava a l’escorxador aquesta primera jornada de la CUP de Vilafranca. La jornada de treball es va iniciar amb la presentació dels balanços, propostes i debat on cada comissió de treball va exposar els informes elaborats.

En l’apartat de balanços se’n va destacar el seguiment i la intervenció en el pla d’ordenació urbanística municipal i el seguiment i l’elaboració del pla de mobilitat , una eina que defineixi i reguli l’estructura viària de la vila per tal de garantir una mobilitat més sostenible. El treball envers el mediambient i el patrimoni històric, les actuacions culturals i la comissió de la dona també són la resta d’eixos essencials de la formació i dels quals ahir se’n va fer un balanç.

Otger Ametller, regidor de la candidatura a l’ajuntament de Vilafranca comentava moment abans d’iniciar les jornades els objectius de la jornada.

Pel què fa a objectius de futur es van concretar diversos punts on destaquen el vetllar per assolir criteris de sosteniblitatat en la gestió del municipi, potenciar un sistema de mobilitat de menor impacte ambiental, posar a disposició habitatge a un preu assequible, preservar el patrimoni arquitectònic i arqueològic així com la identitat de la comarca. Precisament la identitat de la comarca i el que des de la formació es considera una supeditació envers l’àrea metropolitana és un dels temes on es va fer una incidència més profunda.

Després es va obrir un torn de preguntes i finalment es va fixar una agenda política per als propers 2 anys. L’acte d’ahir també va servir per presentar l’arrel, un publicació que pretén ser un contrapunt informatiu dins l’àmbit local i comarcal.

Posteriorment es va realitzar un dinar i a la tarda com a cloenda es va realitzar un acte polític la resta de candidatures per la unitat popular de la resta del territori català.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: