Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya de civisme del Poble Nou ha finalitzat amb resultats similars als de l’ Espirall

Divendres passat va cloure, després de quatre setmanes, la campanya "Vilafranca i tu, junts pel civisme" al barri del Poble Nou.

Els resultats obtinguts són molt semblants als de la darrera fase de la campanya, realitzada al barri de l’ Espirall.

El regidor d’ Acció Cívica, Paco Álvarez, afirma que es fan avenços en matèria de recollida selectiva i de conducció incívica però que continua havent-hi un punt negre, en al·lusió als trastos i mobles que es deixen al carrer, sense avisar l’ ajuntament.

Un àmbit de la campanya en el qual es nota la sensibilització aconseguida amb les diferents fases del "Vilafranca i tu, junts pel civisme" és en la recollida dels excrements dels gossos.

D’ altra banda, el regidor ha destacat la participació dels voluntaris que han actuat com agents cívics de forma totalment desinteressada i els ha agraït la seva tasca.

Tot i que la campanya de civisme al barri del Poble Nou va finalitzar la setmana passada queda un darrer acte de cloenda previst per demà. En el marc dels actes de la festa del barri del Poble Nou es duran a terme dos tallers, un de paper reciclat i un de reciclatge d’ oli de cuina, als quals Álvarez convida a participar-hi.

Els tallers es faran demà, a partir de dos quarts de 8 del vespre, al Parc Tívoli. En el cas del taller de paper reciclat cal portar paper de diari i per participar al de reciclatge d’ oli, caldrà portar un quart de litre d’ oli usat.

Les inscripcions per participar als tallers es poden fer avui, de dos quarts de 8 a dos quarts de 10 de la nit, al local de l’ associació de veïns del Poble Nou, al carrer de Moja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: