Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CAL celebra aquest dissabte el CULTURAVIVA 2005 a Sant Sadurní

Obrint Pas, Dijous Paella, La Principal de la Nit, Al-Mayurga i La Fera Ferotge, acompanyats d’espectacles de cultura popular, integren el programa del Culturaviva d’aquest any que es farà durant tot el dissabte

El culturaviva és un projecte elaborat per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana, la CAL, per tal de donar un impuls a la llengua i la cultura catalana a la població on es realitzi i a tot el seu radi d’influència. Consisteix en realitzar un acte anual itinerant de mobilització ciutadana, musical, lúdica i a favor de la llengua i la cultura dels Països Catalans.

Al Culturaviva hi ha dos elements definidors que són fomentar la coneixença i la interrelació entre gent d’arreu dels Països Catalans i l’altra element és presentar novetats culturals, folklòriques, musicals i gastronòmiques.

Desprès de visitar Martorell, Igualada, Amposta i Ripoll, el Culturaviva es celebrarà aquest dissabte a Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: