Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ actor vilafranquí, Toni Regueiro, actua a la darrera pel·lícula de Marta Balletbó-Coll, SÉVIGNÉ

El film es va estrenar divendres passat a Vilafranca, simultàniament amb Bilbao.

SéVIGNé és una pel·lícula sobre l’ amor, els sentiments i la complexitat del desig que compta amb Anna Azcona, Josep Maria Pou, Carme Elías, Eduard Farelo i el vilafranquí Toni Regueiro en el repartiment.

Marta Balletbó coneixia Regueiro des del 1998, quan el va veure actuar a Històries del Zoo, i va quedar sorpresa amb la seva naturalitat. En aquell moment, ja li va prometre que algun dia treballarien junts, ocasió que va arribar al cap de cinc anys amb SéVIGNé.

SéVIGNé no és la primera incursió cinematogràfica de Regueiro que ja ha treballat per Bigas Luna i Álex de la Iglesia, però és el paper més destacat que ha fet fins ara.

A SéVIGNé, Balletbó fa de Júlia, una directora de teatre que decideix posar en escena una obra sobre Madame de Sévigné i tant bon punt comença a treballar el text, sorgeixen dificultats professionals i personals.

Regueiro interpreta al cap de realització del teatre que li dóna l’ empenta inicial necessària.

Segons Balletbó, Regueiro va estar tant bé a SéVIGNé que a última hora li va demanar que participés a l’ escena final, però finalment no va poder ser perquè tenia un altre compromís. SéVIGNé encara es pot veure als cinemes Bogart fins dijous.

Actualment, també es pot veure Regueiro en un parell d’ anuncis televisius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: