Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja ha sortit al carrer la 20ena edició de la guia d’estiu del Saij, que recull més de 300 propostes

Aquest matí s'ha presentat l'edició d'aquest 2005 de la guia d'estiu del SIAJ, que arriba ja als seus 20 anys d'existència de forma totalment consolidada, i com a una eina molt útil de cara a programar i preparar activitats per aquests mesos d'estiu, ja que recull més de 360 propostes als municipis de l'Alt Penedès [...]

Aquest matí s’ha presentat l’edició d’aquest 2005 de la guia d’estiu del SIAJ, que arriba ja als seus 20 anys d’existència de forma totalment consolidada, i com a una eina molt útil de cara a programar i preparar activitats per aquests mesos d’estiu, ja que recull més de 360 propostes als municipis de l’Alt Penedès i el Garraf.

En la presentació, el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, Francisco Romero, comentava precisament aquesta amplitud de l’oferta com a una de les seves grans virtuts.

De la guia se’n fan 7000 exemplars, que es distribueixen de manera gratuïta per les dues comarques.

Tota la informació que es recull a la guia, cursos, tallers, campaments, etc; es pot trobar a la pàgina web del Siaj.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: