Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Iniciativa ha aconseguit que el govern prengui mesures urgents per pal·liar el col·lapse del servei

El diputat d’ICV i portaveu del grup de l’Esquerra Verda al Congrés, Joan Herrera, va presentar ahir una proposició a la Comissió de Foment del Congrés dels Diputats, que exigeix al Govern central

La proposició, que va ser aprovada, recull mesures com actuacions sobre el material mòbil, l’aportació de nous trens, la millora dels accessos a les estacions o l’increment de les freqüències horàries.

Herrera ha fet referència, en la seva intervenció, a un informe de la Plataforma pel Transport Públic de Catalunya que denuncia el col·lapse dels trens de rodalies de Barcelona. L’estudi reflecteix que prop del 80 per cent dels trens tenen un nivell de qualitat "molt baix", cosa que, unida a la saturació del servei, afavoreix que els usuaris es traslladin del tren al cotxe, "quan hauria de ser al revés".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: