Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha nascut a Vilafranca PenedèsSenseFils, una xarxa inal.làmbrica, lliure i gratuïta

La xarxa neix a imatge de les moltes iniciatives que ha sortit a altres pobles i ciutats, com per exemple Barcelona, Mataró, Vic o València.

Són iniciatives ciutadanes, que no estan lligades a cap empresa o ajuntament, i que són gestionades pels mateixos usuaris a través de webs i llistes de correu. La xarxa inal.làmbrica uneix els ordinadors que s’hi connectin com si es tractés d’una xarxa local, de manera que permet intercanviar fitxers , fer trucades o jugar en xarxa. De moment ja hi ha instal.lats quatre nodes. També s’ha instal.lat un servidor, en un espai cedit per la CUP al seu casal, on està allotjada la web. Per contactar-hi us heu d’adreçar per correu electrònic a www.penedessensefils.net.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: