Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es celebra la primera nit solidària de vilafranca organitzada per Rotary Club Vilafranca.

L`objectiu és lluitar contra les mines antipersona. Tot i que encara no es tenen xifres exactes amb les donacions tant del sopar com de les empreses col·laboradores i de la subhasta de quadres

Ahir el Casal va acollir la primera nit solidària de Vilafranca en aquest cas a benefici de la lluita contra les mines anti persona. Aquesta nit solidària ha estat organitzada per rotary Club vilafranca una organització internacionals integrada en la xarxa de 31.000 clubs en 166 països. Una agrupació integrada per empresaris i professionals que dóna serveis humanitaris i contribueix a diverses causes solidàries.

En el transcurs del sopar d’ahir van intervindre Joan Miquel Becerra, president del Rotary club Vilafranca, Gerard Miranda en representació de Rotary internacional, Enric López, director general de la Fundació Pax, entitat que s’encarrega de gestionar el trasllat de nens vícitmes d eles mines antipersona fins a Barcelona, on son operats per tal d’implantar-los pròtesis. També va intenvindre en els parlaments l’alcalde de vilafranca marcel Esteve.

Acte seguit van pujar a l’escenari les empreses col·laboradores en aquesta primera nit solidària, una col·laboració que requeria la donació de 2000 euros. A dalt de l’escenari se’ls va agrair la seva col·laboració.

Seguidament va tenir lloc la subhasta de dos quadres cedits per August Rossell i Raimon Colomer Pagès. Pel què fa al quadre de Raimon colomer "Penedès a la tardor" se’n van recollir 2400 euros i el quadre "El raïm" d’August Rossell va ser subhastat per 2600 euros.

I posteriorment es va presentar l’espectacle musical "Somnis de cabaret", de la companyia Andedant. Una vaudeville que va servir per clausurar la primer nit solidaria.

Ahir, moments després del sopar des del rotary club vilafranca es desprenien valoracions molt positives, ja que tot i que fins d’aquí uns dies no es dirà la xifra exacta es preveu una recaptació d’uns 30 mil euros.

Els objectius de la nit d’ahir era recaptar fons per poder ajudar a assolir l’objectiu de la fundació pax d’acollir, assistir i recuperar als nenes menors de 16 anys, víctimes de mines antipersona, conflictes bèl·lics i de violència mitjançant la implantació de pròtesis.

Recordem que encara estan actives aproximadament 110 milions de mines repartides arreu del món oi que cada 20 minuts n’explota una en països com afganistan, Colombia, Angola o Cambotja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: