Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC celebra un Congrés Comarcal Extraordinari amb l’ objectiu d’ aprovar les principals línies polít

L'acte, que se celebra dissabte a les sis de la tarda a l'Auditori del Casal d'Entitats de Sant Sadurní, comptarà amb la participació de Joan Tardà, diputat al Parlament espanyol i Xavier Vendrell, Secretari d'Organització i Finances d'ERC, a més del diputat gelidenc Miquel Carrillo. La intenció d'aquest Congrés és aprovar el que han de [...]

L’acte, que se celebra dissabte a les sis de la tarda a l’Auditori del Casal d’Entitats de Sant Sadurní, comptarà amb la participació de Joan Tardà, diputat al Parlament espanyol i Xavier Vendrell, Secretari d’Organització i Finances d’ERC, a més del diputat gelidenc Miquel Carrillo.

La intenció d’aquest Congrés és aprovar el que han de ser les principals línies polítiques d’actuació d’ERC a la nostra comarca en el proper curs, durant el qual Esquerra ha d’afrontar reptes tant importants com la presidència del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i decidir quina comarca volem mijançant el Pla Directori.

A més, aquest congrés té per objectiu incentivar la participació de la militància, d’acord amb la voluntat de funcionament assembleari del partit, per tal de dissenyar les polítiques més encertades i ajustades a les necessitats reals del nostre territori i de les persones que hi habitem.

El dret a vot estarà reservat a la militància, però també hi podran assistir els simpatitzants i els independents que formen part de les llistes electorals que així ho desitgin.

El text de les propostes es pot consultar a la pàgina www.esquerra.org/altpenedes i les esmenes es poden enviar personalment o per correu convencional a la seu d’ERC a Vilafranca (C/ de la Font, 59 entresol 1a.) o bé per correu electrònic a l’adreça . Per fer-ho, cal incloure nom i cognoms, població i telèfon de contacte. La data límit de presentació de les esmenes és aquest divendres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: