Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns de Sant Julià han celebrat el 30 aniversari amb una paella popular

Unes 150 persones es van trobar diumenge al migdia al Parc de Sant Julià per festejar que aquest mes de juny fa 30 anys que es va constituir l’Associació de Veïns del Barri

La celebració va consistir en una paella d’arròs gegant i es va fer com a acte previ a la festa del barri que tindrà lloc el primer cap de setmana de juliol.

Diumenge es va viure un bon ambient, que el president de l’associació, destacava per la seva armonia.

Amb bon ambient i pendents de la pluja, que no va arribar, els veïns van aprofitar la sobretaula per recordar anècdotes viscudes al barri o per parlar d’aquelles qüestions que preocupen en aquests moments al veïnat.

Aquesta paella va ser un acte previ a les festes del barri, que aquest any tenen com a novetat la incorporació d’un pregó.

El primer pregó el pronunciarà el qui va ser primer president de l’associació de veïns, Jaume Palau, el dijous 30 de juny, abans del sopar del barri. Aquell dia també s’inaugurarà una exposició dels tallers de puntes de coixí, flors seques i terrissa. El divendres 1 de juliol hi haurà la nit jove i pel dissabte 2 de juliol s’ha organitzat un passi de moda, exhibició de graffitis, ball amb orquestra i l’actuació castellera amb els Minyons de l’Arboç i els Xicots de Vilafranca. Els actes de la festa del barri de Sant Julià acabaran el diumenge 3 de juliol amb sardanes, trobada de plaques de cava i vermut popular.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: