Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballadors de la recollida d’escombraries s’han tancat a la Basílica de santa Maria per donar

Un grup dels treballadors en vaga es va tancar ahir a la basílica i es plantegen la possibilitat d’iniciar a partir d’avui una vaga de fam, per que consideren que l’empresa s’ha tancat

Jesús Gidon, responsable d’acció sindical de CCOO, apunta que és un acte de protesta perquè amb l’actitut de l’empresa no es veu solució a la vaga.Des del sindicat es recorda les bones condicions econòmiques que té l’empresa en la concessió i que en canvi els treballadors es troben en una situació molt lamentable.D’altra banda els treballadors de la recollida havien mantingut ahir una reunió amb l’ajuntament de Vilafranca i van acceptar recollir la brossa en els llocs més crítics. Segons denuncien quan avui han anat al magatzem de sant Pere Molanta per agafar els camions s’han trobat amb la negativa de l’empresa que els ha exigit que firmessin un paper fent-se responsables del material. Quan els treballadors han vist que una altra empresa recollia la brossa dels carrers de la vila han convocat una manifestació. Han tallat l’avinguda de Tarragona i desprès s’han desplaçat a la plaça de la vila per manifestar la seva protesta, cridant traidors als responsables municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: