Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Simposiums al Museu del Vi acaben aquest divendres amb un tast sobre el maridatge de vins i form

Durant un parell d' hores, de 8 a 10 de la nit, Germán Esteban de l' Associació Catalana d' Enòlegs impartirà el darrer tast monogràfic de la temporada. En aquesta ocasió, s' abordaran les combinacions possibles de dos productes complexos com són el vi i els formatges. El responsable del curs, Germán Esteban, explica que [...]

Durant un parell d’ hores, de 8 a 10 de la nit, Germán Esteban de l’ Associació Catalana d’ Enòlegs impartirà el darrer tast monogràfic de la temporada. En aquesta ocasió, s’ abordaran les combinacions possibles de dos productes complexos com són el vi i els formatges.

El responsable del curs, Germán Esteban, explica que també trencarà tòpics.

La sessió començarà amb una introducció a l’ elaboració i a la mecànica de tast de formatges i a continuació, es presentaran 7 maridatges de formatges representatius. Des del formatge Burgos, que pràcticament no té curació, als de pasta dura o de crosta florida, fins als blaus.

El tast se celebra aquest divendres al Museu del Vi amb un cost de 35 euros i encara queden algunes places. Per inscriure’s cal passar per la secretaria del Museu o trucar al 93 890 0582.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: