Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Pets actuaran a Vilafranca amb motiu de la Diada de l’11 de setembre i com a primer dels actes d

El concert forma part de la gira del 20è aniversari del grup de Constantí

El regidor de Cultura i la regidora de comunicació de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Rios i Lourdes Sánchez, van presentar ahir a la tarda aquest concert, que oferirà el grup de Constantí. El concert a més s’emmarca en la Gira que els Pets fan amb motiu del seu 20è aniversari.

El concert es farà el 10 de setembre, a 2/4 de 12 de la nit, a l’annexa del pavelló firal de la zona esportiva de Vilafranca, i el preu de les entrades és de 12€. Organitzat per el servei de Cultura, vol servir també per iniciar els actes del 15è aniversari de VTV.

El concert, a l’igual que tots els d’aquesta gira que només es composa de 20 concerts, te la peculiaritat que els seguidors del grup poden triar el repertori a través d’internet. A banda, i per iniciar els actes del 15è aniversari de Vilafranca TV, abans del concert hi haurà un sopar tertúlia amb membres del grup musical que serà ofert en directe per Vilafranca TV i també per Ràdio Vilafranca.

Les entrades per el concert, que comptarà també amb la participació del grup Doctor Calypso, encara no estan a la venda.

Com a curiositat es pot comentar també que aquesta gira del Pets, que està gestionada directament per el grup, oferirà dos concerts a l’Alt Penedès, un als Monjos per la seva Festa Major, i l’altre aquest del setembre a Vilafranca. La nostra comarca és la única que acull dos concerts del grup en aquesta gira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: