Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Escoltes acaben el curs amb els tradicionals campaments

Com cada any per aquestes dates, l’Agrupament Escolta i Guia Pere II – Santa Maria de Foix de Vilafranca organitza les seves activitats d’estiu, que consisteixen en els diferents campaments.

Durant aquest curs, han participat en les activitats del cau, un centenar de nois i noies acompanyats per una vintena de caps. I ara és el torn dels campaments d’ estiu, 4 en total, que començaran aquest dissabte i acabaran a final d’ agost. Les diferents unitats aniran a Osona, al Berguedà i a Galícia. Recordem que els camps d’estiu escoltes són només per als nois i noies que han participat en les unitats durant el curs.

L’activitat educativa del cau està basada en el model escolta, que inclou una formació en valors i especialment en el camp de la natura, la responsabilitat i el treball en grup.

De cara al curs que ve, l’agrupament escolta de Vilafranca ofereix la possibilitat d’incorporar-se com a caps a joves que hi estiguin interessats. Per a més informació, podeu consultar la pàgina web http://www.webdelcau.org

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: