Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els cursos de ioga i manualitats del Casal de la Gent Gran de Vilafranca començaran el mes d’ octubr

Les inscripcions es faran del 12 al 23 de setembre i en cas que hi hagi més sol.licituts que places ofertades, es farà a un sorteig. Les llistes definitives d' admesos a les dues activitats es penjaran a les cartelleres del Casal de la Gent Gran el dia 29 de setembre. Els cursos de ioga [...]

Les inscripcions es faran del 12 al 23 de setembre i en cas que hi hagi més sol.licituts que places ofertades, es farà a un sorteig. Les llistes definitives d’ admesos a les dues activitats es penjaran a les cartelleres del Casal de la Gent Gran el dia 29 de setembre. Els cursos de ioga i de manualitats començaran la primera setmana d’ octubre.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: