Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els beneficis de la subhasta solidària de l’ associació de veïns del Poble Nou han estat destinats a

En el marc de la festa del barri, fa dos diumenges, va tenir lloc una subhasta solidària d' obres d' art d' artistes locals, dirigida per el presentador del programa Amics per Sempre de Ràdio Vilafranca. La junta de l' associació de veïns ha atorgat els beneficis recaptats a dues entitats de la Vila a [...]

En el marc de la festa del barri, fa dos diumenges, va tenir lloc una subhasta solidària d’ obres d’ art d’ artistes locals, dirigida per el presentador del programa Amics per Sempre de Ràdio Vilafranca.

La junta de l’ associació de veïns ha atorgat els beneficis recaptats a dues entitats de la Vila a parts iguals, que són Univers Penedès i Creixent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: