Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alumnes de l’escola Cristòfor Mestres han après la importància de reciclar el paper

En el marc de les activitats de la campanya "Vilafranca i tu, junts pel civisme" que s’està realitzant al barri del Poble Nou, ahir al matí es va fer un taller de reciclatge

En primer lloc els alumnes de segon han escoltat les explicacions sobre l’origen del paper, un material que està elaborat amb la fusta dels arbres com a matèria primera. Quan més paper nou es fabrica, més són els arbres que s’han de talar. En la xerrada a l’aula s’ha iniciat la presa de consciència d’aquests joves estudiants. L’objectiu del taller és que els nens i nenes prenguin consciència del procés de fabricació del paper per tal que desprès en facin un consum responsable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: